Filmom protiv stresa
27

Ovih pet komedija će vam uljepšati dan i popraviti raspoloženje

S.H.P.
Nakon dugog stresnog dana svi tražimo način da se opustimo, a je jedan od najboljih načina je da pogledamo neku dobru komediju. Donosimo vam pet komendija koje će vam uljepšati dan i popraviti raspoloženje.

"Isn't it romantic?" je romantična komedija koja će vas nasmijati do suza. Natalie (Rebel Wilson) je vrlo skeptična kada je ljubav u pitanju i ne vjeruje da prava ljubav postoji za djevojku poput nje. No, nakon što je pala u komu shvata da treba naći nekoga ko će joj svremena na vrijeme reći volim te. U filmu glume Rebel Wilson, Priyanka Chopra, Betty Gilpin i Liam Hemsworth.

"We're the Millers" iz 2013. godine nije običan komični film o porodičnim putovanjima. Četiri osobe kreću na putovanje predstavljaući se kao porodica kako bi nelegalne susptance predali mafiji. U filmu glume: Jennifer Aniston, Jason Sudeikis, Emma Roberts, Will Poulter, Nick Offerman, Kathryn Hahn i Ed Helms.

"This means war" film je iz 2012. godine. Govori o dvojici tajnih agenata i najboljih prijatelja koji se zaljubljuju u istu žena. Tada kreće njihova borba za njenu ljubav. Prave džentlmenski dogovor prema kojem će se za njenu ljubav boriti na jedan fer i korektan način. U filmu glume: Reese Witherspoon, Chris Pine, Tom Hardy i Til Schweiger.

"A Thousand Words" komedija je u kojoj glumi čuveni Eddie Murphy. Film govori o čovjeku koji je bio prisiljen ušutjeti kako bi mogao spoznati sebe, značaj svoje porodice i prijatelja. Murphy glumi knježevnog agenta koji može sklopiti bilo koji posao. No nakon što se upusti u laž jednom od najcjenjenijih gurua, otkriva da mu život zavisi o drvetu s 1000 listova. U filmu glume: Eddie Murphy, Kerry Washington, Cliff Curtis, Clark Duke i Allison Janney.

"Tooth Fairy" komedija je koja nam donosi legendarnog The Rocka u jednom porodičnom filmu i potpuno drugačijem karakteru nego li smo to od njega navikli. Opaki hokejaš poznat po svojoj agresivnosti prozvan je Zubić Vilom. Jedne noći, kćerki svoje djevojke ukrade novac tvrdeći da Zubić Vila ne postoji. Sve se mijenja kada mu u toku noći narastu krila.