PROMO
12

Novi nastavak franšize After stiže u CineStar, pogledajte "Poslije svega: Pad"

U četvrtak 2.9. CineStar kina predstavljaju novu CineLady večer uz filmski nastavak svjetskog fenomena "Poslije svega: Pad".

Nastavak velikog hit serijala o ljubavi i strasti dvoje mladih koja ne priznaje granice, snimljenog prema bestseleru spisateljice Anne Todd, odavno je proglašen globalnom senzacijom.

"Poslije svega: Pad", nova romansa Hardina i Tesse, u CineStar pretpremijerno stiže ovog četvrtak na CineLady projekcijama od 20h!

CineLady okupljaja prvenstveno žensku publike koja uživa u filmu i omiljenom društvu uz piće dobrodošlice i poklone partnera među kojima su Schweppes, Violeta i Nescafe. Ljubiteljke romantičnih filmova imaju priliku da dožive novo kinoiskustvo, a ulaznice za ovaj dugo očekivani film su napokon u prodaji.

Veza između Hardina i Tesse nije bila jednostavna od samog početka, a sada će se naći na kušnji više nego ikada prije. Hoće li to biti njihov kraj ili će i ovog puta uspjeti sve izgladiti? No jedno se već sada može zaključiti: treći film će biti puno intenzivniji od prva dva zajedno.

Dođite u CineStar na CineLady 2.9. na projekcije u 20 sati i uvjerite se sami. Obezbijedite svoje ulaznice na vrijeme i uživajte u odličnom filmu. Drage posjetiteljke, budite dio izlaska i druženja za pamćenje!

Vidimo se u Sarajevu, Banjaluci, Mostaru, Tuzli, Zenici i Bihaću! Ulaznice kupite online na cinestarcinemas.ba.