Film/TV
8

Novi filmovi u Cinema Cityju

Klix.ba
Od 23 do 29. jula Cinema City prikazuje dva nova filmska ostvarenja: "Gradovi na papiru“ i "Pikseli“
"Gradovi na papiru“ (Paper Towns) je ljubavna fantazija redatelja Jakea Schreiera. Glavne uloge u filmu tumače Cara Delevigne, Nat Wolff i Cara Buono.

Nakon bestsellera i prošlogodišnjeg kinohita Krive su zvijezde, na velika platna stiže još jedan roman Johna Greena.

Srednjoškolac Quentin godinama je zaljubljen u tajanstvenu susjedu Margo. Nakon što ga ona povede na nezaboravnu noćnu avanturu po cijelom gradu Margo iznenada nestaje i ostavlja zbunjenom Quentinu niz šifriranih tragova. Slijedeći i odgonetajući ih on je sve bliži Margo, ali i značenju pravog prijateljstva i ljubavi.

"Pikseli“ (Pixels) je akcijska komedija redatelja Chrisa Columbusa, a u glavnim ulogama su dam Sandler, Kevin James, Michelle Monaghan.

Kao klinci u 80-im godinama prošlog stoljeća, Sam Brenner (Sandler), Will Cooper (James), Ludlow Lamonsoff (Gad) i Eddie The Fire Blaster Plant (Dinklage) više puta spašavali su svijet – u video igricama koje su plaćali 25 centi po igri. Sada će morati spasiti svijet u stvarnom životu. U akcijskoj komediji "Pikseli" nakon što intergalatički vanzemaljci potpuno pogrešno protumače primjere arkadnih video igara kao objavu rata, oni napadnu Zemlju koristeći video igrice kao modele za svoje napade. Američki predsjednik Cooper prisiljen je pozvati svoje stare prijatelje, a ujedno i stručnjake u video igrama kako bi pokušali spasiti svijet prije nego ga unište Pac-Man, Donkey Kong, Galaga, Centipede i Space Invaders. U njihovoj bitci pridružit će im se i poručnica Violet Van Patten (Monaghan), specijalistica za nabavku jedinstvenih oružja kakva su igračima potrebna da bi porazili vanzemaljce.