Film/TV
0

Nagrađujemo vas ulaznicama za film "Marigold Hotel 2" u CineStaru

Dva čitatelja portala Klix.ba osvojit će po dvije ulaznice za film "Marigold Hotel 2", koji se prikazuje u CineStaru Mostar od 02. do 08. aprila 2015.

Svoje ime, prezime i kontakt pošaljite na mail [email protected] sa naznakom CineStar.

Sada kad je Hotel Marigold pun stalnih gostiju, vlasnici Muriel Donnelly (Maggie Smith) i Sonny Kapoor (Dev Patel) sanjaju o širenju i našli su idealnu lokaciju za Hotel Marigold 2. Planovi se zahuktavaju, a vlasnici se pitaju kamo će ih odvesti organiziranje jutarnjih spojeva uz doručak.

Istovremeno Norman i Carol (Ronald Pickup i Diana Hardcastle) plove vodama ekskluzivne veze, dok Madge (Celia Imrie) uživa u pažnji dvojice vrlo poželjnih udvarača, dok novi gost Guy Chambers (Richard Gere) nalazi inspiraciju za svoj sljedeći roman u Sonnyjevoj majci, gospođi Kapoor (Lillete Dubey). S bliženjem braka sa Sunainom (Tina Desai), ljubavlju njegova života, Sonny nalazi da mu planovi za novi hotel uzimaju više vremena no što bi trebalo, dok je Muriel jedina osoba koja zna odgovore na sva pitanja i koja je čuvarica svačijih tajni. Bliži se veliki dan, a obitelj i prijatelji uživat će u neodoljivoj atmosferi indijskog vjenčanja.