"Genijalno remek-djelo"
43

Na Netflix stigla uzbudljiva triler serija, gledatelji oduševljeni: Pogledao sam je preko noći

D. J.
Foto: Imdb
Foto: Imdb
Na Netflix je nedavno stigla uzbudljiva nova serija koja se gledateljima toliko svidjela da je pregledaju za jedan dan.

Riječ je o korejskoj triler seriji "A Killer Paradox", a na Rotten Tomatosu ocijenjena je sa 74 posto.

"A Killer Paradox", također poznat kao "Murder DIEary", kriminalistička je serija bazirana na istoimenom popularnom webtoonu. Priča prati mladog studenta Lee Tanga (Choi Woo-shik), koji živi sa svojim roditeljima, radi u trgovini i sanja o odlasku u Kanadu.

Tekst sadrži spoilere.

Nakon što ga jednu večer napadne kupac, Tang ga ubije u samoobrani, no to ga počne izjedati, sve dok ne dozna da je ubio traženog serijskog ubojicu. Tang ubrzo otkrije da ima skriveni talent koji mu pomaže da prepozna zle ljude, zbog čega nastavlja ubijati kriminalce.

No svojim ubojstvima privuče pažnju detektiva Janga Nam-Gama (Son Suk-Ku) i bivšeg detektiva Songa Chona (Lee Hee-Jun), koji vjeruju da je on kriv i odluče ga uhvatiti.

Triler serija oduševila je gledatelje, sudeći prema njihovim reakcijama na društvenim mrežama.

"Ovo je tako dobra serija, dovršila sam je sinoć", "Pogledao sam je preko noći", "Jako dobro", samo su neki od komentara u Facebook grupi Netflix Bangers.

"Serija je genijalna", "Upravo sam dovršila seriju, svih osam epizoda. Provela sam cijeli petak gledajući ovo remek-djelo, stvarno mi se sviđa", pisali su korisnici Reddita.