Sjajan program
69

MY TV: Nova godina uz Tri tenora, Dinu Merlina i omiljene serije

MY TV
MY TV
MY TV će za kraj godine svojim gledateljima podariti bogat novogodišnji program sačinjen od ekskluzivnog sadržaja za sve generacije koji će trajati od 18 sati, pa sve do ranog jutra.

Za početak, gledatelji će sa Hatidžom Hadžimuhamedović prošetati gradovima Bosne i Hercegovine. Ugostit će je Lana Pudar u Mostaru, Hazim Begagić u Zenici, te gradonačelnici Tuzle i Sarajeva, Zijad Lugavić i Benjamina Karić.

U 18:45 na programu je ekskluzivni dvosatni koncert "Tri tenora", čarobna noć iz sarajevske Skenderije koja je okupila kremu svjetske klasične scene.

Dino Merlin će i ove novogodišnje noći biti uz gledatelje MY TV-a. u 20:45 moći ćete premijerno pogledati dokumentarni film "Dino Merlin - Mi iza kulisa". Film prati Merlinove nedavne nastupe u beogradskoj i zagrebačkoj areni, te njegove susrete sa kolegama iza kulisa. Nakon filma, slijedi spektakularni Merlinov koncert "Mir svim dobrim ljudima".

Sat vremena prije ulaska u Novu godinu, bit će prikazana originalna podcast emisija kakvu dosad sigurno niste imali priliku gledati. Glumci Sabit Sejdinović i Nedim Malkočević preuzet će ulogu voditelja i gosta podcasta, ali na jedan duhovit i dosad neviđen način.

U 2024. godinu gledatelji MY TV-a ući će uz popularne humoristične serije iz produkcije "BH Content Laba". Uz specijalne novogodišnje epizode "Tendera" i "Princa iz Eleja" zasigurno ćete ući u novu godinu nasmijani i u dobrom raspoloženju.

Kao šlag na tortu, u jedan sat iza ponoći, čeka vas pravi filmski spektakl - blockbuster The Batman.

Direktor MY TV-a Almir Šećkanović ponosan je na bogat ekskluzivni sadržaj koji će ova televizija ponuditi svojim gledateljima.

"Naš cilj je da svi gledatelji pronađu ekskluzivne sadržaje na MY TV televizijskom kanalu. Zbog toga smo kreirali program koji je u različitim terminima prilagođen raznovrsnoj publici. Iako se trudimo da izbjegavamo floskule, ipak, u ovom slučaju moramo reći da je naš ekskluzivni novogodišnji program prilagođen svim generacijama te ljubiteljima dobre zabave, muzike, humora i najboljih filmova", kazao je Šećkanović.

MY TV možete gledati na platformi Moja TV, na broju 12.