Film/TV
0

Moviefone: Megan Fox je najseksipilnija glumica

Sarajevo-x.com
Da je 2007. godina bila sjajna godina za Megan Fox potvrđuju i rezultati online ankete koju je sproveo Moviefone, web sajt američke kompanije AOL, prema kojima je ova mlada glumica iz filma "Transformers" najseksipilnija glumica u 2007. godini.

Prema rezultatima online ankete web sajta Moviefone, u kojoj je sudjelovalo više od 3,8 miliona ljudi, najseksipilnija glumica u protekloj godini je Megan Fox, poznata po ulozi u hit filmu "Transformers", a titula najseksipilnijeg glumca pripala je neodoljivom Johnnyju Deppu iz filma "Pirates of the Caribbean".

Kada je riječ o nimalo laskavim titulama, 58% anketiranih osoba slaže se da je za najlošiju glumačku izvedbu u 2007. godini zaslužna upravo problematična glumica Lindsay Lohan, a riječ je o izuzetno loše odglumljenoj ulozi žene koja bježi od bolesnog ubojice u promašaju box-officea "I Know Who Killed Me".

Učesnici ankete su još jedan film u kojem glumi Lohanova, "Georgia Rule", proglasili drugim po redu najvećim promašajem u kino dvoranama, a na prvom mjestu se našao "Norbit", komedija sa Eddijem Murphyjem, koji je ujedno ostvario i najlošiju mušku ulogu.

[SLIKA]1[/SLIKA] Prema mišljenju 35% anketiranih osoba najbolju golišavu scenu imala je hollywoodska ljepotica Eva Mendes u filmu "We Own the Night".

28% posjetilaca Moviefona smatra da je filmski spektakl "300" najviše vrijedan 10 dolara, koliko košta jedna kino ulaznica, a odmah iza njega je svakako naučnofantastični film "Transformers", sa 26% glasova.

[SLIKA]3[/SLIKA] Mlade zvijezde hit filma "Transformers" Megan Fox i Shia LaBeouf proglašeni su najboljim parom na velikom ekranu, a drugo mjesto u ovoj kategoriji pripalo je Michaelu Ceri i Jonahu Hillu, štreberima iz filma "Superbad", koji je uspio nasmijati najveći broj anketiranih osoba, tačnije njih 37%.

28% posjetilaca se najviše nasmijalo uz komediju "Knocked Up", producenta Judda Apatowa, koji je ujedno producirao i komediju "Superbad".

Ralph Fiennes je fantastično utjelovio lik strašnog Voldemorta u filmu "Harry Potter and the Order of the Phoenix", što mu je osiguralo titulu najbolje odigranog zloće, dok je prelijepa Angelina Jolie proglašena najboljom "vješticom" zahvaljujući ulozi majke demona Grendela u filmu "Beowulf".

Hollywoodski glumac Matt Damon ostvario je najbolju glumačku izvedbu u filmovima "Ocean's Thirteen" i "The Bourne Ultimatum", koji je proglašen i najboljim filmskim nastavkom u protekloj godini.