Zvijezda Beverly Hillsa
44

Kolege i fanovi se dirljivim porukama opraštaju od Lukea Perryja

Klix.ba
Luke Perry (Foto: AFP)
Luke Perry (Foto: AFP)
Od Lukea Perryja, glumca koji je danas preminuo od posljedica moždanog udara, opraštaju se brojne kolege, ali i fanovi koji ga pamte kao Dylana McKaya iz kultne serije "Beverly Hills 90210".

Brojni glumci su svoje objave na društvenim mrežama posvetili Lukeu Perryju. Ian Ziering, njegov kolega iz serije "Beverly Hills", napisao je na Twitteru da će zauvijek uživati u sjećanjima koje su zajedno stvarali posljednjih trideset godina.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

"Neka tvoje putovanje dalje bude obogaćeno veličanstvenim dušama koje su nas već napustile, baš kao što si ti obogatio živote svih nas", napisao je Ziering.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Glumica Selma Blair na Instagramu je napisala da je Luke Perry bio jedan od najboljih ljudi koje je poznavala.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Christine Elise McCarthney napisala je da će Luke Perry nedostajati svima koji su ga poznavali.

Dirljivu posvetu napisao je i Charlie Sheen koji je naglasio kako je Luke Perry mogao popraviti svaku situaciju te kako su ga njegova elegancija, mudrost, šarm i veliko srce nadahnuli bezbroj puta.

Podsjećamo, Luke Perry preminuo je jutros u bolnici St. Joseph u Burbanku. Nakon što hospitaliziran zbog posljedica moždanog udara, u bolnici je proveo pet dan. Iz njega je ostalo dvoje djece, sin Jack i kćerka Sophie.