Stigao trailer
4

"Jurassic World: Fallen Kingdom" donosi borbu s vulkanom i puno više akcije

Klix.ba
Konačno je stigao prvi trailer za dugoočekivani film "Jurassic World: Fallen Kingdom" koji obećava puno akcije i nove avanture u tematskom parku s najvećim i najzanimljivijim živućim prahistorijskih stvorenjima.

U nastavku avanturističke akcije Chris Pratt i Bryce Dallas Howard se vraćaju na otok Isla Nublar. U traileru možemo vidjeti kako se Chris vraća kao Owen Grady, trener velociraptora i istraživač kojeg smo sreli u Jurassic svijetu 2015. godine. Bryce je također prikazana kao Claire Dearing, bivša menadžerica operacija u Jurassic parku.

Poznatoj dvojci pridružuje si i B.D. Wong koji glumi doktora Henryja Wua. Fanovi Jurassic parka bit će sigurno uzbuđeni kad vide kako se u "Fallen Kingdom" vratio i Jeff Goldblum u ulozi doktora Iana Malcolma.

Radnja filma počinje kada se na otoku Isla Nublar, na kojem je stvoren Jurassic svijet, aktivira vulkan koji prijeti uništenju svega na otoku, uključujući i dinosaurusa.

"Jurassic World: Fallen Kingdom" je nastavak na "Jurassic World" koji je 2015. režirao Colin Trevorrow. "Jurassic World" je uspio zaraditi 1,6 milijardi dolara te se nalazi na četvrtom mjestu po zaradi svih vremena. Ipak, nastavak filma je režirao J.A. Bayon umjesto Trevorrowa.

Pored Bryce, Chrisa, Jeffa i Wonda, u filmu glume i Toby Jones, Ted Levine, James Cromwell, Geraldine Chaplin, Rafe Spall i mnogi drugi.

Film će se u kinima premijerno početi prikazivati 22. juna iduće godine.