Glavna uloga
0

Hilary Duff u filmu 'Bonnie And Clyde'?

Sarajevo-x.com
Slavna američka glumica, pjevačica i poduzetnica navodno je dobila ulogu u remakeu kultnog filma 'Bonnie and Clyde' u kojem su 1967. godine Warren Beatty i Faye Dunaway utjelovili zloglasni pljačkaški dvojac.

Prema članku objavljenom u najnovijem izdanju Production Weeklyja, nova verzija pod naslovom 'The Story Of Bonnie And Clyde' predstavlja istinitu priču o Bonnie Parker i Clydeu Barrowu, koji su harali središnjim SAD-om tokom Velike depresije.

Bivša zvijezda popularne dječje TV serije 'Lizzie McGuire' navodno bi se u novom filmskom projektu reditelja Tonya S. Hollyja trebala pojaviti u ulozi neustrašive Bonnie, a glumačku ekipu bi još trebali sačinjavati Kevin Zegers, zvijezda romantične komedije 'It's A Boy/Girl Thing', Natalie Canerday ('Sling Blade') i Rance Howard ('Frost/Nixon').

Produkcija novog filma inače veoma zaposlene mlade Hilary Duff (22), koja je 2008. godine dospjela na sedmo mjesto FHM-ove liste najseksi žena na svijetu, trebala bi početi u aprilu.

Kriminalistička drama iz 1967. godine, snimljena pod rediteljskom palicom Arthura Penna, osvojila je dva Oskara, i to u kategoriji 'Najbolja sporedna glumica' (Estelle Parsons) i 'Najbolja kamera'(Burnett Guffey).