Finale sa starom ekipom
0

Glumci iz prve sezone ponovo u seriji "Lost"

Sarajevo-x.com
Juliet Burke
Juliet Burke
Glumci Juliet Burke (Elizabeth Mitchell) i Daniel Faraday (Jeremy Davies) sljedeće godine ponovo će se pojaviti u ABC-evoj TV seriji "Lost", zajedno sa još nekoliko starih likova koje nismo imali priliku vidjeti još od prve sezone.

Kako najavljuju producenti popularne serije, a prenosi Reuters, ponovno okupljanje stare ekipe "Losta" predviđeno je za posljednju sezonu. U majskim epizodama detonirali su bombu na misterioznom ostrvu, nadajući se da će "resetovati" posljednjih nekoliko godina svojih života.

"Dobre su šanse da ćete mnoge likove koje niste vidjeli od prve sezone ponovo gledati", izjavio je izvršni producent Damon Lindelof.

Posljednja sezona serije trebala bi, kako je istakao, na neki način ličiti na prvu.

"(U prvoj sezoni likovi) trče po džungli, susreću se sa iznenađenjima i otkrivaju svoju emocionalnu stranu", kaže još jedan producent, Carlton Cuse. "To bismo trebali ponoviti u finalnoj sezoni."

Ono što je sigurno da neće biti naratora koji će ponavljati ono što se dosad dogodilo rezimirajući stvari, jer bi to bila "velika varka", kaže Jorge Garcia, u seriji poznat kao Hugo.

"Treba samo da nam vjerujete", poručuju. "Napravit ćemo nešto drugačije."

Također uvjeravaju gledaoce da će sve misterije do kraja serije biti riješene.