Film/TV
130

Dobre vijesti za fanove: Moguće snimanje 11. sezone serije "The Big Bang Theory"

Klix.ba
Jim Parsons i Kaley Cuoco, glavni akteri popularne američke TV serije "The Big Bang Theory", ne planiraju odustati od njenog snimanja, tako da postoji velika mogućnost da 11. sezona bude snimljena.

Ove informacije stigle su nakon špekulacija da bi deseta sezona mogla biti i posljednja. Ipak, Sheldon i ekipa se previše zabavljaju da bi željeli njen kraj.

Kaley Cuoco, koja u seriji tumači lik Penny, na pitanje novinara TV Linea hoće li deseta serija biti posljednja odlučno je odgovorila "ne".

I Jim Parsons, u seriji poznat kao Sheldon, kazao je da će se definitivno pridružiti ekipi ako odluči nastaviti sa snimanjem.

"Autori su još uvijek veoma odani priči i na vrhuncu zbog zadatka. Priče koje dolaze i dalje je veoma zabavno snimati, tako da nema napornog aspekta cijelog snimanja", kazao je Parsons.

Televizijski producent Steve Molaro priznaje da je vjerovao kako će prošla sezona biti posljednja u historiji sitkoma. Ipak, sada sugeriše kako je "svakako moguće da će se ona nastaviti i naredne sezone".

Trenutno se publici emituje deveta sezona "The Big Bang Theory".