Film/TV
0

Dino Dvornik kao "Karadžićeva desna ruka"

Klix.ba
Dino Dvornik glumit će u filmu "Spring Break in Bosnia" (Praznici u Bosni) kojem je radnja razvijena oko potrage za haškim bjeguncem Radovanom Karadžićem redatelja Richarda Sheparda, piše beogradski Blic.

Dvornik bi trebao glumiti pukovnika koji pomaže Karadžiću u bijegu i skrivanja po brdima. Redatelj je preko svog casting agenta prije nekoliko dana pozvao Dvornika rekavši mu da je idealan za ulogu pukovnika, a Dvornik je ulogu odmah prihvatio.

U crnohumornom trileru pokretači radnje su dvojica novinara (Richard Gere i Terrence Howard) i kamerman (Jesse Eisenberg) koji dolaze u Bosnu kako bi našli Karadžića. Međutim, ubrzo bivaju zamijenjeni s agentima CIA-e i tada počinje pravi zaplet...

"Zvao me neki čovjek, producent iz Hollywooda da dođem na audiciju početkom kolovoza. Valjda me netko zapazio na televiziji u našem reality showu na RTL-u. Amerikanci će krajem godine započeti snimanje filma o haškom bjeguncu, a ja bih trebao glumiti njegovu desnu ruku, pukovnika koji mu pomaže u bijegu, a zajedno ih traže Ameri." , rekao je Dvornik za Blic.