Ne propustite
0

Con film i Klix.ba poklanjaju ulaznice za projekciju filma "Jumanji"

L. K.
Provedite kraj sedmice u Cinema Cityju uz novo filmsko ostvarenje "Jumanji" u kojem glavne uloge tumače Dwayne Johnson, Jack Black i Kevin Hart.

U filmu "Jumanji: Iduća razina" ekipa se vratila, ali igra se promijenila. Neko vrijeme je prošlo otkako su Spencer, Fridge, Bethany i Martha zaigrali davno zaboravljenu igru Jumanji. Kada jedan od njih iznova završi u igri, ostatak ekipe odlazi za njim u misiju spašavanja.

Pri ulasku u Jumanji kako bi spasili svog prijatelja, naši junaci otkrivaju da ništa nije onako kao što su očekivali. Igra se promijenila kao i ekipa koja je završila u njoj.

Avatari su drugačiji, neki novi likovi su se ubacili a igra nikad nije bila teža i opasnija. Igrači će morati hrabro proći kroz nepoznate i neistražene dijelove, od sušnih pustinja do snježnih planina kako bi izbjegli najopasniju igru na svijetu.

Con film i portala Klix.ba za projekciju filma "Jumanji" obezbijedili su vam gratis 3x2 ulaznice za prvu sedmicu prikazivanja u multiplexu Cinema City.

Raspored gratis ulaznica:

Cinema City Sarajevo:

petak 13.12.

2 gratis ulaznice – 18:10 – jedan čitatelj

subota 14.12.

2 gratis ulaznice – 18:10 – jedan čitatelj

Nedjelja 15.12.

2 gratis ulaznice – 18:10 – jedan čitatelj

Ukoliko želite pogledati ovaj film javite nam se na e-mail [email protected] te navedite svoje podatke (ime, prezime, željeni termin i broj telefona) uz naznaku "Jumanji". Dobitnici svoje ulaznice preuzimaju na blagajni kina najkasnije pola sata prije projekcije filma uz pokaz ličnog dokumenta.