Isprovocirale ga kolege
0

VIDEO / BBC-ev meteorolog pokazao srednji prst u živom prenosu

Sarajevo-x.com
BBC-ev meteorolog Tomasz Schafernaker je pocrvenio u licu nakon što je njegov srednji prst upućen kolegama Simonu McCoyu i Fioni Armstrong otišao u živi prijenos, piše "Daily Mail".

Prije ovog gafa, McCoy se "narugao" Schafernakeru govoreći: "Sad ćemo imati vremensku prognozu u minuti i ona će, naravno, biti 100 posto tačna te ćete dobiti sve pojedinosti koje želite".

Ali, tada je kamera pokazala nesretnog Schafernakera koji se, s isturenim srednjim prstom, nemalo iznenadio. Pokušao je odglumiti kako je želio počešati bradu, no bez uspjeha.

Ovo nije bio prvi put da se našao u neugodnoj situaciji. Prošle je godine upotrijebio psovku govoreći o tome kakvo će vrijeme biti za vrijeme održavanja festrivala u Glastonburyju. A 2007. morao se javno izviniti nakon što je zapadna ostrva u Škotskoj nazvao nedođijom.

Ipak, iako se čini kako je ovog puta napravio ponajveći gaf, iz njegove kuće su poručili da nisu dobili pritužbe zbog ovog incidenta. Naravno, priznali su grešku svoga radnika i izvinili se gledateljima.