Film/TV
0

Auto reality show Kerozin na FTV

Sarajevo-x.com
Kerozin je emisija posvećena neobičnim automobilima ali i neobičnim ljudima - ljudima kojima su automobili strast. Boris Cigler, autor projekta, je sa ostatkom ekipe emisije "Kerozin" tokom ljeta proputovao BiH, ukupno prešavši više od 10.000 km, a sve da bi pronašao automobil koji bi mogao ponijeti titulu "Kerozin Auto BH".

Kerozin je svojevrsan miks između auto emisije i reality emisije, jer u sklopu svake emisije predstavljen je po jedan kandidat ali i njegov automobil kroz 4 segmenta posvećena doradama eksterijera, interijera, motora i audio-video sistema.

"Naglašavam da je 'Kerozin' prva emisjia ovog tipa u našoj zemlji. Gledaoci će po prvi put moći iz prve ruke saznati nešto više o automobilima na kojima je rađen tunning i styling ali i o njihovim vlasnicima, o tome šta ih pokreće, motivira", kazao je Boris.

Svake subote u 17.30, nakon utakmica Bundeslige, gledaoci će moći pogledati po jednog kandidata koji se takmiči za titulu "Kerozin Auto BH" i potencijalni dobitak glavne nagrade, a to je potpuno nov automobil!!!

Tokom emisije, ali i u toku cijele sedmice gledaoci će moći dati svoj glas za određenog kandidata, a samim time i učestvovati kao potencijalni dobitinici dvije vrijedne sedmične nagrade: Sony MP3 Player te paket autokozmetike MA*FRA, koje obezbjeđuju sponzori emisije. Glasat će se putem telefonskog glasanja ali i putem SMS-a.

Odluku o konačnom pobjedniku u potpunosti donose gledaoci. Kandidati koji kumulativno budu imali najviše glasova ulaze u finalni krug, kada se ponovo glasa između užeg kruga kandidata te onaj koji na kraju bude imao najviše glasova postaje pobjednik serijala.

TV emisiju Kerozin možete svake subote u 17:30.