Novi izgled za novi film
0

Angelina Jolie postala zanosna plavuša

Sarajevo-x.com
Poznata holivudska glumica Angelina Jolie će u novom filmu o agentici CIA-e postala je zanosna plavuša, pišu američki tabloidi.

Zbog uloge u filmu 'Salt' čije snimanje danas počinje u New Yorku, popularna Angelina promijenila je frizuru i boju kose, pa ćemo je u filmu imati prilike gledati kao plavušu i kao crnku.

Glavna uloga u filmu 'Salt', koji se prethodno trebao zvati 'Edwin A. Salt' , bila je namijenjena Tomu Cruiseu no nakon što je Angelina Jolie izrazila želju da glumi u filmu, scenaristi su glavnog junaka preinačili u glavnu junakinju - seksi agenticu Evelyn Salt.

Agentica u filmu mijenja identitete, pa je na momente misteriozna crnka, a zatim nježna plavuša.

'Agentica Evelyn Salt je osoba koju ne možete upoznati, cijeli film se vrti oko toga ko je ustvari ta misteriozna žena', izjavio je producent filma, Lorenzo di Bonaventura.

Angelina Jolie i njen partner Brad Pitt su se zbog snimanja filma preselili u New York gdje su, zajedno sa svoje šestero djece, odsjeli u luksuznoj vili na Long Islandu.

Vila, kako pišu tabloidi, ima vlastitu luku za jahte, dva heliodroma, bazen, frizerski salon, liftove, sklonište u slučaju opasnosti, te 25 soba.