Multiplex Ekran
0

3D će vam pokazati svoje zube uz "Piranhu"

Sarajevo-x.com
Repertoar Multiplexa Ekran od 21. oktobra predvodi naslov za koga su kritičari istakli da je riječ o rijetkom primjeru poboljšanog rimejka koji dobro funkcionira unutar pravila eksploatacijskog filma a sve to u 3D-u. Naravno, riječ je o filmu "Piranha".

Nakon uspjeha "Ralja" 1975. godine, ubrzo je bio predstavljen još jedan podvodni predator koji je manjak veličine, kakvu su imali Spielbergovi nemilosrdni prožrdljivci, nadoknadio količinom. Umjesto jedne ogromne prijetnje, film "Piranha" nas je 1978. godine upoznao sa stotinama ubojitih proždrljivaca.

Uz pomoć redatelja Joea Dantea, izvršnog producenta Rogera Cormana i priznatnog scenariste Johna Saylesa, film je svjesno iskoristio formulu "Ralja" i dodao joj ironični obrat. Film "Piranha" 'urodio' je nastavkom u režiji Jamesa Camerona, "Piranha II: leteće ubojice", za kojega su tada tek vidoviti mogli naslućivati u kakav talent će se razviti, s obzirom da je taj njegov uradak bio katastrofalno loš, i televizijskim filmom, no ti filmovi nisu ni približno pomaknuli granice straha, koje će "Dimension Films" i redatelj Alexandre Aja istražiti tri desetljeća kasnije u filmu "Piranha 3D".

Smiješnu, zabavnu, nepredvidivu priču o vezi na 'pola puta', "Ljubav na daljinu" (Going to distance) možete pratiti u teminima od 17.00, 19.00 i 20.45 sati na redovnom programu Multiplexa Ekran Zenica.

Informacije o redovnom programu i rezervacije ulaznica možete izvršiti na blagajnama multiplexa ili putem telefona: 032 407 518