Bh. brend za zabavu
0

Dragi Kinđuri, spremite se za novu Kinđurijadu

Sarajevo-x.com
Najotkačenija zabava u gradovima širom BiH, <a href="http://www.kindjurijada.ba/">Kinđurijada</a>, jedinstvena manifestacija koja je prerasla u jednu od najpozitivnijih priča o gostoprimstvu i raskošnom talentu, ove godine održat će se uz pomoć Heinekena u Sarajevu, kao mjestu odakle je sve i počelo, ali i u Tuzli, Mostaru, Banjoj Luci, Zenici i Sanskom Mostu.

Centralni događaj u sarajevskom Domu mladih planiran je za 4. juni, a ulaznice u pretprodaji koštaju 12 KM dok su na dan "Kinđurijade" 15 KM.

Turneja iz Sarajeva 11. juna odlazi u tuzlanski Dom mladih, a 18. juna u mostarski klub Oxygen. Nakon toga nakinđurene ljepotane i ljepotice 25. juna u Mostaru možete susresti i pridružiti im se u banjalučkom klubu Bum Bum Room, u Zenici 1. jula u Collegiumu, a završni party planiran je za 7. juli u Sanskom Mostu i Clubu Palazzo.

Broj posjetilaca ove sjajne zabave od 2004. godine do danas porastao je sa 35 na 5.000 osoba, a 2008. projekat se razvio u organak "Kinđurijada On Tour".

Za zabavu do jutarnjih sati u Sarajevu su zaduženi DJ Focho, Dj El Mano, specijalni gosti iz Novog Sada - Alternacija, te bacači vatre, a organizatori spremaju i mnoga druga iznenađenja.

I ove godine "kinđuri" će se šepuriti i takmičiti za vrijedne nagrade na jedinstvenoj "anti-fashion pisti", a moto "Kinđurijade" vam je dobro poznat: 100% kinđur/No kinđur - No ulaz.