magazin
0

Danas u 16:00 počinje Out of Office special edition u Four Seasons penthouse restaurant & rooftoop baru

U svijetu je postao trend proslave dočeka petka i samim time vikenda kojeg očekujemo tokom cijele radne sedmice. Nađite se nakon posla na piću i to tamo gdje je muzika u punom jeku, a pića happy houra slijede jedno iza drugog.



Samo za posjetioce današnjeg eventa, OOOAC i Four Seasons su obezbijedili vaučere s kojima je moguće ostvariti popust na sve radove iz Articoolisan ponude, 25% popust u Ghetaldus optici, 20% popust u Centru za poslovnu edukaciju, specijalnu ponudu hrane i pića kao i after druženje u La Cava wine baru iza 22.00h.



Za muzički dio programa, danas će biti zadužen trenutno dvojac najtraženiji After Affair koji odmah sutradan nastupaju na najvećem BH festivalu Brodolomu i Ismar. Dvojica sarajevskih DJ-eva Ismar Šošić i Bojan Jović kreirali su koncept Out of office afterwork clubbinga, koji je u kratkom vremenskom periodu već postao prepoznatljiv sarajevskoj publici. Ono po čemu se ovaj događaj razlikuje od ostalih je kombinacija samog ambijenta Penthouse Restaurant Four Seasons, koji se nalazi na krovu trgovačkog centra Alta s fantastičnim pogledom na grad, te zvučnom kombinacijom melodic deep housea i electronice koja će upotpuniti ovaj doživljaj.


Ovaj uspješni dvojac u saradnji s Penthouse Restaurant Four Seasons poziva sve da se danas, 22. jula 2016. godine. pridruže ovom nezaboravnom događaju. "Ovog petka s početkom u 16:00 sati, pa sve do 22:00 sata proslavimo zajedno dolazak vikenda", poručuju organizatori partyja "Out of Office''.