Nagradna igra
123

Centar Skenderija slavi: Osvojite ulaznice i zabavite se uz Džinovića, S.A.R.S, Mahmuta Orhana...

E. Sk.
Centar Skenderija u Sarajevu i Klix.ba vam za Dan državnosti Bosne i Hercegovine poklanjaju pet puta po dvije ulaznice za pet evenata koji će se održati u narednom periodu. Povod je 50. rođendan Centra Skenderija.

KJP Centar Skenderija tim povodom narednih dana priređuje pet evenata i centralnu manifestaciju, slavljenički koncert na kojom će nastupiti jedan od najvećih interpretatora narodne muzike, Haris Džinović.

Tako će publika u Sarajevu u posljednjim danima novembra i prvim danima decembra moći uživati u mnoštvu zabavnih dešavanja među kojima je i nova hit predstava Dragana Marinkovića Mace pod nazivom "Kakva ti je žena, takav ti je život", koja će biti izvedena 28. novembra u 20 sati.

Centralna manifestacija obilježavanja godišnjice Skenderije i spektakularni koncert Harisa Džinovića zakazan je za 29. novembar u dvorani Mirza Delibašić u 20 sati, dok je istu večer u Domu mladih planiran i nastup istanbulskog house producenta i DJ-a Mahmuta Orhana, s početkom u 22 sata.

Posljednji dan novembra rezervisan je za koncert popularne beogradske grupe S.A.R.S. u Domu mladih koji počinje u 21 sati. Poslastica stiže i prvog dana decembra kada će biti izvedena hit predstava "Dame biraju", za koju se uvijek traži karta više. Predstava će biti izvedena 1. decembra u dvorani Mirza Delibašić u 20 sati.

Ko osvoji nagradnu igru, ulaznice za sve evente može podići u Domu mladih uz pokaz lične karte, a ulaznice se mogu kupiti na blagajni BKC-a, platou Skenderija te u sistemu kupikartu.ba.

Sve što trebate uraditi jeste da se javite na email [email protected], navedete svoje podatke (ime, prezime i broj telefona) uz naznaku Nagradna igra (i ime eventa za koji želite dobiti kartu). Dobitinici će o načinu preuzimanja nagrade biti obaviješteni telefonom.