Zdravlje
63

Do tačnih nalaza krvi i urina na brz i jeftin način u Prolabu

Dosta vam je gužvi i nelagode u bolnicama i domovima zdravlja čekajući nalaze krvi? Alternativni, brz i jeftin način da dođete do tačnih biokemijskih nalaza krvi i urina omogućen je početkom rada medicinsko-biokemijskog laboratorija Prolab.

U sarajevskom naselju Stup s radom je počeo Prolab, najveći medicinsko-biokemijski laboratorij u Bosni i Hercegovini. Potreba za ranim dijagnosticiranjem bolesti, kako bi rezultati liječenja bili učinkoviti, kreće upravo od analiza krvi i urina kao osnovnog uvida u opće zdravlje svakog čovjeka. U procesu liječenja biokemijske analize su nezaobilazne u utvrđivanju učinkovitosti terapije.

Prolab je laboratorij koji pruža veliki broj usluga iz područja medicinsko-biokemijske dijagnostike i provodi najsavremenije metode rada koje garantiraju izdavanje tačnih i brzih rezultata. Metode provjere rezultata putem unutrašnje i vanjske kontrole i praćenja kompletnog procesa rada putem laboratorijskog informacionog sistema garantiraju precizan rezultat koji pomaže u daljoj odluci svakom liječniku.

Kvalitet ne mora biti skup. Prolab nudi promotivne cijene analiza po cijenama dostupnim svima.

Osnovni set biokemijskih analiza koje se rade u domovima zdravlja trenutno je dostupan za svega 20,00 KM. Komplet analiza za hormone štitnjače (TT3, TT4 i TSH) također je dostupan po ovoj cijeni, a muškarci mogu svoju redovnu analizu markera za prostatu obaviti za svega 40,00 KM u kompletu (FPSA, TPSA i Ratio). Osim brojnih pojedinačnih analiza dostupni su i širi kompleti biohkemijskih analiza, analiza za menadžere, analiza spolnih hormona, tumorskih markera sve po promotivnim akcijama vezanim uz početak rada laboratorija.

Brzinu i tačnost rezultata garantira vam stručni tim Prolaba na čelu s mr. sc. Esadom Burgićem, inžinjerom medicinsko-laboratorijske dijagnostike i dipl. ing. Bakirom Cicom, specijalistkinjom medicinske biokemije i dugogodišnjom voditeljicom laboratorije Opće bolnice Dr. Abdulah Nakaš u Sarajevu.

Više informacija možete dobiti na web stranici www.prolab.ba ili putem telefonskog broja 033 776 280.