Ponuda na eKuponu
0

Brinite o zdravlju i uradite pregled abdomena za 35 KM

Sponzorirani članak
Dobro zdravlje je kapital koji treba pažljivo pratiti i na vrijeme u njega ulagati. Redovni pregledi su pouzdan način da se na vrijeme prepoznaju prvi simptomi i tako spriječi veća šteta. eKupon.ba najposjećeniji portal za grupnu kupovinu na svoje korisnike je mislio i ovaj put i u saradnji sa internističkom ordinacijom dr. Šošević omogućio da sa 65 posto popusta uradite cjelokupan pregled, konsultaciju i ultrazvuk abdomena po cijeni od 35 KM umjesto 100 KM.

Bez obzira na to koliko ste zauzeti svakodnevnim obavezama neophodno je izdvojiti vremena i za redovne ljekarske preglede kako biste pravovremeno otkrili ili prevenirali bolesti.

Pritisnuti svakodnevnim obavezama, često smo prinuđeni da pravimo kompromise koji se kasnije mogu odraziti na naše zdravlje, kao što su nedovoljno sna ili nepravilna i neregularna ishrana. Zbog svega toga, u prilici smo da predvidimo znake i simptome ozbiljnih bolesti ili stanja.

Najbolje mjesto za otklanjanje svih nedoumica je svakako najmodernije opremljena internistička ordinacija dr. Šošević u kojoj pored ultrazvuka možete dobiti i usluge interne medicine, kardiologije, onkologije, palijativne njege i mnogih drugih.

Ultrazvuk abdomena je dijagnostička metoda koja ima za cilj prikazivanje strukture različitih organa u trbušnoj duplji. Tehnika pregleda se zasniva na zvučnim talasima visoke frekvencije koji prolaze kroz tkiva i organe, odbijaju se različitim brzinama, vraćaju se ka sondi i vizuelizuju na ekranu.

U ordinaciji će vas dočekati ljubazno osoblje na čelu sa mr. sci. med. dr. Anesom Šoševićem specijalistom interne medicine, kardiologom, ultrasoničarom i onkologom.

Svaka je bolest izlječiva, ako se dijagnosticira i započne s liječenjem na vrijeme, stoga posjetite odmah najposjećeniji portal za grupnu kupovinu eKupon.ba, kupite kupon i za samo 35 KM umjesto 100 KM uradite nesto dobro za svoje zdravlje.

Kupon možete iskoristiti do 15.01.2012. godine uz mogućnost kupovine pet kupona po osobi.