Zdravlje
137

Brendirani tramvaj BSO danas u Sarajevu: Uradite pregled i osvojite vrijedne nagrade

Piše: Š. B.
(Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba)
Kako bi zaključili uspješan kraj poslovne godine, Bosna Sunce osiguranje zajedno sa Poliklinikom Sunce-Agram tokom današnjeg dana provodi kampanju besplatnih pregleda, savjetovanja i nagrađivanja građana Sarajeva koji budu imali priliku da se nađu u brendiranom tramvaju Bosna Sunce osiguranja (BSO).

"Cilj nam je uspjeh i zadovoljstvo podijeliti sa građanima BiH. Izabrali smo tramvaj kao mjesto radnje te se želimo zahvaliti našim građanima i klijentima. Osim toga, želimo promovisati korištenje javnog prijevoza, naročito u mjesecima kada je prisutna zagađenost zraka, a smatramo kako bi veće korištenje javnog prijevoza, a manje korištenje privatnih automobila doprinijelo većoj čistoći zraka", rekao je Željko Pervan, predsjednik Uprave BSO-a.

Građani će danas do 17 sati imati priliku u brendiranom tramvaju Bosna Sunce osiguranja mjeriti pritisak, nivo šećera u krvi, kao i priliku da dobiju savjete vezane za zdravlje, prevenciju bolesti te važnosti polica osiguranja koje nudi BSO.

Osim ovoga, BSO će danas najsretnijim građanima koji izvrše preglede na njihovim štandovima u tramvaju i koji ostave svoj broj telefona i lične podatke, podijeliti 10 mjesečnih karti za prijevoz u vozilima Kantonalnog javnog komunalnog preduzeća GRAS, jednu godišnju kartu, kao i 10 polica raznih vrsta osiguranja i sistematskih pregleda.

"Ovo je jedan novi način promocije i saradnje sa našim sugrađanima", rekao je Taib Delić, direktor Poliklinike Sunce-Agram te dodao kako je cilj kampanje promocija zdravlja u saradnji s partnerom Bosna Sunce osiguranjem.

"Dajemo građanima priliku da se susretnu sa svim ljekarima Poliklinike Sunce-Agram kako bismo promovisali zdravlje i prevenciju bolesti", dodaje Delić.

Savjetnici BSO-a dijele savjete vezane za životno, dopunsko zdravstveno i imovinsko osiguranje, a vožnja BSO tramvajem za građane Sarajeva danas je besplatna.

Građani koji su se prvi ukrcali u BSO tramvaj danas, za kampanju su saznali putem društvenim mreža te su iskoristili priliku da obave besplatan pregled, porazgovaraju sa ljekarima i savjetnicima.