Ljubav i veze
0

Zavedite partnera, svežite ga i doživite vrhunac

Sarajevo-x.com
Supermodel Heidi Klum, glumica Eva Longoria, glumica Nicole Kidman i mnogi drugi priznali su da vole malo nastran, prljav seks i da je to fantastično. Parovi koji su eksperimentisali u krevetu ili mimo kreveta tvrde da je uspjeh zagarantovan.

Da li ste ikada imali želju zavezati partnera, koristiti seksualna pomagala i igračke ili se uživjeti u neke uloge, ako je odgovor pozitivan, nemate razloga da to ne probate.

Manekenka Klum je priznala da obožava biti domina, a Eva Longoria je u jednom intervjuu priznala da voli kada je potčinjena i zavezana svilenim šalovima za krevet i kada njen partner dominira.

Vezanje

Ukoliko vam je ideja privlačna pokažite svom partneru da to želite. Iznenadit ćete se koliko ideja da budete potčinjeni može utjecati na mozak i stimulisati vašu želju za seksom. Upitajte svog partnera da li bi on htio biti zavezan i prepustite se zajedničkom mijenjaju dominirajućih uloga, parovi to rade jer im se sviđa.

Uloge

Kada vam dosadi rutinski seks, onda jedno nikada ne dosadi, a to je preuzimanje uloga. Možda ste uvijek mislili da je to samo simpatična priča iz nekog jeftinog filma, ali iznenadili biste se kada biste znali koliko ljudi uživa u tome. Razmislte koja uloga vam pristaje, uživite se i krenite da zavodite svog partnera ili partnericu na sasvim drugačijem nivou.

Seksi igračke

Višestruki orgazam je zagarantovan ukoliko koristite neka od seksualnih pomagala. Ukoliko zadovoljavate svoju partnericu, a zatim je zadovoljite i vibratorom, vjerujte da će biti presretna.

Zavodljivi ples

Nema ništa erotičnije od tijela koje se uvija u skladu s taktovima muzike. Ukoliko svom partneru nikada niste priuštili zavodljivo skidanje odjeće, onda je ostao uskraćen za mnogo toga. Isto važi i za muškarce. Ukoliko vaša žena uživa da vidi vas kako plešete, zašto ne, prenosi portal Self.