Ostvarite fantazije
0

Svežite partnera i uživajte u seksualnim igrarijama

Sarajevo-x.com
Svi ljudi imaju seksualne fantazije. Neki od njih snivaju o seksu dok su im ruke privezane lisicama, no mnogi tu fantaziju nikada ne ostvare jer ne znaju na koji način da se koriste lisicama, niti kako će njihov partner reagovati na to, piše India Times.

Ukoliko ste oduvijek maštali o tome, a nikada se niste usudili to da učinite pokušajte sada. Zasigurno ćete time unijeti promjene svoj seksualni život, a to će se svidjeti i vašem partneru.

  • Postoji mnogo načina na koje možete koristiti lisice. Njima možete vezati svoje ruke ili ruke partnera njima zakačiti za krevet. Također lisicama možete vezati i noge. Naravno, to ne moraju biti lisice, nego i marame ili vrpce, pogotovo one od satena.

  • Svakako prije nego što krenete u ostvarivanje svoje fantazije najprije otvoreno razgovarajte s vašim partnerom. Neka vam kaže šta misli o tome, da li želi da se vežete lisicama ili marama i da li uopšte želi time da "začini" seksualni život.

  • Kada se dogovorite i dođe do toga neka partner odluči kako želi da bude vezan. Konopcem, vrpcom, maramom ili lisicama privežite ruke partnera (oko ručnog zgloba). Stegnite onoliko koliko partneru odgovara.

  • Također, partneru možete staviti i povez preko očiju. To daje poseban seksualni užitak s obzirom da se tada pooštravaju sva druga osjetila. Svakako, možete i zasladiti vaše igrarije tako što ćete partnerovo tijelo posuti čokoladom, šlagom, mazati se sladoledom ili bilo čime što u tom trenutku poželite.

  • Budite kreativni, ali i pazite da se ne povrijedite. Naravno, vremenom ćete zasigurno imati sve više i više želja, te nekih novih fantazija koje želite ostvariti, no svaki put morate otvoreno o tome razgovarati s partnerom. Kako biste se oboje osjećali ugodno uvijek objasnite partneru šta tačno želite.