Živite punim plućima
0

Stvari koje trebate uraditi prije braka

Sarajevo-x.com
Planirate izgovoriti sudbonosno DA? U tom slučaju se pripremite da ćete od "ja" uskoro postati "mi" i vaši prioriteti će se, neizbježno, promjeniti.

Postoje određene stvari koje biste trebali uraditi prije nego što se vežete.

Pet stvari koje trebate uraditi sami

Putujte sami i doživite svijet iz vaše tačke gledišta. Živite jedno vrijeme sami, budite nezavisni i naučite stvari na "pravi način". Stvorite vlastiti krug prijatelja. Odlučite što želite od svog života. Imajte vlastitu ušteđevinu. Napravite karijeru o kojoj ste sanjali.

Pet stvari koje trebate uraditi zajedno

Uživajte u hrani ne razmišljajući o kalorijama, zabavljajte se sa svojim, ali i partnerovim prijateljima, ustanite i plešite u 3 sata ujutro, čitajte, putujte.

Pokušajte pronaći stvari koje volite raditi zajedno, te one u koje se radije upuštate sami. Neke stvari držite samo za vas dvoje. Učlanite se zajedno u teretanu, fitness centar, pohađajte časove plesa.

Prije nego što počnete planirati zajednički život odlučite da li želite zajednički račun u banci. Ako ste avanturističkog duh, idite na planinarenje, skijanje, ronjenje.

Radite stvari koje vaš partner voli raditi i tako ćete jedno drugo bolje shvatiti.

I prije nego što se vežete za cijeli život, slobodno budite malo nestašni. Izađite sa prijateljima, ludo se provedite, upoznajte nove ljude i vidite kakve su vaše šanse kod suprotnog spola jer za to nećete imati priliku nakon što se vjenčate.

Sami ili sa partnerom, živite život punim plućima!