Ljubav i veze
16

Pet stvari koje muškarci nikada neće reći ženama

Klix.ba
Muškarci nikada ne govore baš sve svojim djevojkama i zadržavaju neke stvari samo za sebe, a za vas smo izdvojili njih pet.

Muškarci vole biti zaljubljeni

Uprkos uvjerenjima većine, muškarci ipak vole biti zaljubljeni. Također, nisu svi nezreli dječaci koji strahuju od vezivanja i obaveza.

Muškarci ne vole igrice kada su u ozbiljnoj vezi

Kada muškarci otvore svoja srce, oni ne vole ženske igrice. To žene trebaju izbjegavati i ne izigravati nedostižne djevojke. Psihološki "rat" nemojte započinjati jer ćete tako uništiti vezu.

Muškarci žele da se sviđate njihovim prijateljima

Svaki muškarac želi da se njegovim prijateljima sviđa njegova partnerica i da podržavaju vašu vezu. Oni su uplašeni da bi se moglo dogoditi suprotno. To je nešto nad čim nemaju kontrolu, ali muškarci postaju sigurniji s godinama.

Nemojte voljeti njegove prijatelje, volite njega

Muškarci žele da ste u dobrim odnosima s njihovim prijateljima, ali ne i da ih zapostavljate zbog društva. Oni žele vašu ljubav i pažnju.

Muškarci brinu da će izgubiti svoje partnerice

Mnogo je savjeta koji pomažu ženama da sačuvaju svoje muškarce, ali ako vas on voli, onda nije teško zadržati ga. Zapravo su muškarci ti koji su zabrinuti da biste ih vi mogli ostaviti. Dovoljno je da budete njegova djevojka i on će biti sretan i zadovoljan.