Ljubav i veze
0

Muškarci kojima žene ne mogu odoljeti

Sarajevo-x.com
Redakcija magazin Men's Health razgovarala je sa 100 žena u pokušaju da otkrije koji su to tipovi muškaraca neodoljivi za većinu žena. Dame su odgovarale, a redakcija je izdvojila tri tipa muškaraca koji su se najčešće spominjali tokom razgovora sa ispitanicama.

Loš momak

Neke žene nije baš da vole loše muškarce, one misle da su dobri momci suviše dosadni, a loši momci donose previše nevolja. Tako da je muškarac koji se nađe u sredini savršen. No, šta muškarca čvrstog izgleda i mekanog srca čini tako neodoljivim? Muškarac koji je se nalazi između dosadnog i lošeg momka savršen jer shvata granicu između spontanosti i nepouzdanosti, zavodljivosti i djetinjarije. Ovakvom muškarcu nije problem biti romantičan, a da pritom ne djeluje patetično.

Tihi muškarac

Muškarac koji ne voli biti u centru pažnje i koji u društvu ne govori mnogo, postiže upravo suprotan efekat od onoga koji želi. Naime, takav muškarac postaje interesantan damama koje ga okružuju. Ženama nije jasno kakav je on ustvari jer ne govori mnogo i ne odaje pojedinosti o svojoj ličnosti, a to je ženama iznimno privlačno.

Duhoviti muškarac

Humor je sredstvo koje će vas odvesti do pobjede. Domišljate i inteligentne šale, koje ne vrijeđaju i ne ismijavaju druge čine muškarca neodoljivim. No pazite da ne pretjerate sa šalama. Žena ne želi muškarca koji izigrava dvorsku ludu i koji nasmijava cijeli svijet. Prvenstveno se trudite da nasmijete nju i uvijek ostanite pribrani i staloženi. Dama vaših snova vam neće moći odoljeti.