Ljubav i veze
0

Kako pobjeći poslije avanture za jednu noć

Sarajevo-x.com
Poslije pijane noći, velike su mogućnosti da doživite avanturu za jednu noć. Jutro poslije, mnogima postaje jasno da su pogriješili. Također mnogi nisu u stanju shvatiti kako su se mogli naći u krevetu sa tom osobom. Na Internetu smo za vas pronašli savjete šta činiti jednom kad već ugledate osobu u krevetu, pored sebe, i kad se pokaže da ona i nije baš po vašim mjerilima.

Osmotriti još jednom osobu

Savjet je da pružite priliku osobi i pažljivo je pogledate dok ne odlučite šta dalje. Pažljivo razmislite da li vam je ona imalo privlačna prije nego što odlučite odgristi si ruku na kojoj počiva njena glava i pobjeći glavom bez obzira. Polako se udaljiti

Lagano se izvucite iz kreveta, tiho pokupite stvari i otiđite. Ukoliko ste u svom stanu, sakrijte se u ormar ili pod krevet sve dok “greška od prošle noći” na shvati da ste otišli i svojevoljno ne napusti stan.

Pretvarati se

Jedna mogućnost bi bila da odglumite da ste bolesni i zaključate se u kupatilo. Potom pošaljete “grešku od prošle noći” da vam kupi antidijaretik. Izađite iz stana jednom kad čujete da je otišla kupiti vam lijekove. Kad se vrati, vi ćete odavno biti ko zna gdje.

Preparkirati auto

Dobro bi bilo i kad bi vam npr. odjednom sinulo da ste parkirali auto na pogrešnom mjestu. Insistirajte da ga pod hitno preparkirate jer se bojite da ga pauk odveze. Jednom kad se nađete na ulici, uđite u auto i slobodno dajte gas.

Spomenuti osip

Moguća solucija bi bila kad biste uzgred spomenuli kako morate ustati iz kreveta da biste stavili kremu koju vam je liječnik propisao protiv neugodnog osipa. To bi je definitivno trebalo uplašiti. Možda potom i ode.