Ljubav i veze
0

Kako osvojiti profesoricu

Sarajevo-x.com
Popularni lifestyle magazin AskMen.com odlučio je pomoći vam da osvojite profesoricu, koja vas već duže vrijeme privlači.

Ako postoji ijedna stvar koju nas je ljudska priroda naučila, to je da poželimo da se nađemo u stanju moći. Društveni utjecaj koji ostvarujemo, uspjesi na poslu kao i mogućnost da napredujemo, svojim većim dijelom, oblikuju nas same. Ipak, strašno je izazovno kada smo u stanju testirati nečiju moć. Ukoliko želite znati kako osvojiti svoju profesoricu, slijedi modus operandi.

Mnogo je medijske pažnje u proteklo vrijeme bilo usmjereno na priče o odnosima između učenika/studenata i njihovih predavača. U svakoj od tih priča neizostavan dio pripada kontraverzi, pitanju morala takve vrste odnosa, ali i poziciji zloupotrebe moći. U svakom slučaju, radi se o maštarijama onih sa viškom hormona kao i njihovim mogućnostima prekoračivanja pravila i osvajanja zločestih žena “zarobljenih” u tijelima “knjiških moljaca”.

Ukoliko želite osvojiti profesoricu, morate raščistiti sa sobom i odlučiti koja vas od njih najviše zanima. S obzirom da su vaše profesorice mahom obrazovane, elokventne žene (a da ne govorimo o njihovom odabiru izazovne poslovne odjeće), izazov je samim tim veći.

Ipak, potrebno je imati na umu da su vaše profesorice, uglavnom, ili udate ili u dugim vezama.

AskMen.com vam savjetuje da se držite one profesorice za koju mislite da bi mogla biti slobodna ili je avanturističkog duha. Ovdje ne mislimo na stroge, proračunate profesorice.

Najbolji su izbor profesorice sociologije ili književnosti, dakle one društvenog usmjerenja. One su otvorene za nove stvari, jer dobar dio njihovog posla podrazumijeva, između ostalog, razbijanje zastarjelih konvencija. Prihvatite se domaćih zadataka, praktičnog rada i slično kako biste što lakše pridobili profesoričinu naklonost.

Napominjemo, ne mora to biti profesorica društvenog usmjerenja, ona može predavati i matematiku. Bitno je da vi nešto znate o polju njenog interesovanja.

Što više znate, to je za vas bolje! Intelekt će vam pomoći da razbijete led i osvojite njenu naklonost.