Andro-Penis
0

Izum kojim se muškost produžava za trećinu

Sarajevo-x.com
Volonteri koji su isprobali novu spravu za produživanja penisa istakli su da su svoju muškost uspjeli povećati za 30 posto, tvrde talijanski naučnici.

Grupa od 21 visoko motivisanog pacijenta prosječne starosti od 47 godina učestvovala je u eksperimentu koji je obuhvatao svakodnevnu upotrebu aparata u toku šest mjeseci. Rezultati su pokazali da su postigli povećanje penisa u erekciji za 36 posto. Pet pacijenata odustalo je od učešća zbog bolova ili povreda, piše Telegraph.

U toku jedne godine muškarci su zabilježili produženje penisa za 9,5 centimetara. Značajnih povećanja u obimu nije bilo. Rezultati istraživanja objavljeni su u magazinu British Journal of Urology International i to u izdanju od petka.

Konsultant urologa doktor Paolo Gontero iz bolnice San Giovanni Battista izjavio je: "Naša studija je pokazala da aparat nudi efektivnije i dugotrajnije produženje penisa, opuštenog i u erekciji."

"Treba naglasiti i to da većina muškaraca koji traže pomoć zbog malog penisa ne ispunjava kriterije za operaciju", istakao je talijanski doktor objasnivši da je esperimentu pristupio samo jedan muškarac čiji je penis bio kraći od četiri centimetra u opuštenom stanju.

Aparat Andro-Penis sastoji se od plastičnog prstena, dvije šipke i silikonske trake koja drži penis na mjestu.