Bogata ponuda
2

Dani vjenčanja u Domu mladih 5. i 6. maja

Sarajevo-x.com
I ove godine će Dom mladih centar Skenderija biti domaćin jednog lijepog vikenda. Peti i šesti maja će se u Domu mladih održati sajamsko-modna manifestacija "Dani vjenčanja Sarajevo 2012".

Ovaj zanimljivi događaj ima jedan jasan cilj: pružanje što više informacija oko vjenčanja budućim mladenacima kako bi im u potpunosti olakšalli pripreme.

Istovremeno ovakva manifestacija je odlično mjesto susreta, saradnje i sklapanje dobrih poslova. Manifestacija je izložbenog i prodajnog karaktera, a objedinjuje brojne ponude od vjenčanica, svečanih haljina, muških odjela, obuće, donjeg rublja, nakita, salona ljepote, frizerskih salona, kozmetičke kuće, parfemerije do oprema i dodataka za vjenčanje.

veleprodaja pozamanterije i metraže, cvjećare, restorani, hoteli, catering, slastičarne, zabava, foto i video usluge, banke i osiguravajuće kuće, limuzine i auto saloni, turističke agencije-svedbena putovanja, darivanje.

Osim mnogobrojnih izlagača bit će upriličene i modne revije vjenčanica, muških odijela, svečanih haljina, frizura, unikatnog nakita te revije malih škola manekena.

Ova manifestacija će biti obogaćena raznim radionicama i kulturno zabavnim programom koji će se odvijati u toku ova dva dana.

Dom mladih 5. maja priprema i jedno veliko iznenađenje.