Ljubav i veze
1

Budite maštoviti i seksualno razbudite partnera

Sarajevo-x.com
Muškarci rijetko žele razgovarati o emocijama i seksu, oni seks žele upražnjavati. Međutim, ukoliko ste osjetili da se vaš partner ohladio, da mu je ponestalo kreativnosti i da želite da uradi nešto drugačije, postoje suptilni i manje suptilni načini da mu to saopštite ili pokažete.

Muškarac koji voli svoju ženu će se potruditi da je zadovolji na sve moguće načine, još ako mu ona stavi do znanja šta želi, to znači da će se još više potruditi. Muškarci vole erotične pokrete, senzualne signale, pa zašto da ne, potrudite se da mu pokažete da je i vama stalo do seksa sa njim.

Nije samo vaš muškarac zadužen za to da bude kreativan u krevetu i stalno inicira seks. I to zna biti dosta iscrpljujuće i ako vi njega prvo zadovoljite i pokažete da jedva čekate seks, vaš muškarac će biti uzbuđeniji nego ikad.

Masturbiranjem pokazujete da i sami možete da se zadovoljite, ali ukoliko počnete vašu malu predigru tako što ćete početi da se samozadovoljavate, vaš partner će vam biti zahvalan što dozvoljavate vašoj seksualnoj energiji da napusti vaš um i tijelo i pokrene talas orgazama.

Pustite mašti na volju, manje filmova i lažiranja, a više vaših ideja. Ukoliko znate da vaš momak voli čipku, nosite veš koji je napravljen samo od čipke, ako je davno izrazio želju da vodite ljubav malo drugačije, zašto da ne, probajte, nećete znati da li vam se sviđa dok ne probate, savjete donosi portal Times of India