PROMO
0

Uz online event sa dr. Emirom Mahmutbegovićem saznajte sve o prenatalnom Nifty testu

Na Nifty live Facebook live-u 07.07.2021. u 18:30 sati možete dobiti jasne, relevantne odgovore na pitanja koja imate o prenatalnom testiranju od našeg doktora, ginekologa i medicinsko genetičkog eksperta dr. Emira Mahmutbegovića.

"Kako da znam da je moja beba zdrava prije poroda? Koji prenatalni test bih trebala odabrati u toku trudnoće? Koja je razlika između NIFTY testa i mjerenja nuhalnog nabora?"

Zdravlje vašeg djeteta je jedna od najvećih briga budućih roditelja. Kao dodatak radosnom iščekivanju trudnoće, često se susrećemo sa ovakvim pitanjima.

Trudnoća (pored toga što je najljepši period u vašem životu) sa sobom donosi mnoge brige. Čekanje na prvi trudnički pregled čini se kao vjećnost, te možete osjećati nedostak za mnogim neodgovorenim pitanjima. To može da uzrokuje nervozu, strah, nelagodu ili anksioznost.

Kako bi vam Nifty pomogao da se toga riješite, te da imate što bezbrižniju trudnoću, odlučili su ugostiti dr. Emira Mahmutbegovića (spec. ginekologije i akušerstva, PhD humana/medicinska genetika) na njihov Facebook live show: https://www.facebook.com/events/509377207003883/?ref=newsfeed.

Tom prilikom razjasnit će odgovore na sva pitanja o prenatalnom testiranju i testu Nifty by GenePlanet.

Nifty by GenePlanet je također pripremio poklon za svaku buduću mamu koja im se pridruži.