Susjedna top destinacija
0

Sjajna usluga, povoljne cijene: U ovim hotelima možete provesti idealan odmor u Crnoj Gori

Crna Gora jedna je od najpopularnijih destinacija za ljetni odmor
Crna Gora jedna je od najpopularnijih destinacija za ljetni odmor
Uvrštena na popis nekih od najpopularnijih ljetnih destinacija u Evropi te omiljena mnogim Bosancima i Hercegovcima, Crna Gora idealno je mjesto za predstojeće godišnje odmore pa i produžene vikende. Ukoliko je razmatrate kao opciju, možda je vrijeme da pogledate i neke od dostupnih aranžmana.

Prožeta historijom, prelijepim plažama, restoranima i srednjovjekovnim mjestima, Crna Gora je podjednako šarmantna i cjenovno pristupačna. Upravo zbog toga, mnogi je ljudi, a naročito turisti iz BiH, biraju za ljetnu destinaciju i zemlju u kojoj će provesti odmor.

Bez obzira idete li s porodicom, društvom ili je riječ o romantičnom putovanju, Crna Gora je prepuna skrivenih bisera. Osim u prostorima dostupnim široj javnosti, tamo itekako imate gdje uživati i na nešto privatnijim mjestima, plažama i uvalama koje su "okićene" samo tišinom.

Stari grad u Budvi
Stari grad u Budvi

Sve i da do sada niste gledali aktuelne ponude i aranžmane, još uvijek nije kasno. Juni je pravi mjesec da isplanirate svoj boravak na moru, a brojne turističke agencije već su predstavile svoje ponude. Među njima se, kada je riječ o Crnoj Gori, izdvaja i Centrotours koji je u svoju ponudu uvrstio tri najbolja all inclusive hotela koja se nalaze na idealnim lokacijama u susjednoj zemlji.

Trenutno, vrijedi ultra last minute ponuda te u svakom od hotela u nastavku možete boraviti po znatno manjim cijenama. Cijelu ponudu pogledajte na sljedećem linku, a više detalja o njihovim lokacijama saznajte ispod.

Rafailovići

Rafailovići imaju jednu od najljepših jadranskih plaža u Crnoj Gori, te nimalo ne čudi što se nalaze pri samom vrhu poželjnih destinacija u ovoj zemlji. Riječ je o manjem, ribarskom mjestu s pješčanom plažom dugačkom oko 2.000 metara. Mjesto je povezano stazom do Budve, dokle treba svega 3 kilometra, što je čini idealnim mjestom za odmor, naročito za porodice s djecom, dok će zbog blizine grada, ovdje sigurno uživati i oni željni provoda. Također, ono se može pohvaliti i velikim brojem restorana sa svježim morskim specijalitetima.

Morski specijaliteti
Morski specijaliteti

Jedan od tri fantastična hotela pod organizacijom Centrotoursa i sa all inclusive uslugom nalazi se upravo ovdje, a riječ je o Montenegrina Hotel & Spa. Osim redovnih obroka, gostima je neograničena konzumacija pića tokom cijelog dana, besplatni su suncobrani i ležaljke na bazenskom kompleksu, SPA centar te dječija igraonica, internet i parking.

Smještaj za dvoje djece do 12 osoba se ne naplaćuje, a cijelu ponudu pogledajte ovdje.

Petrovac

Gradić okružen maslinjacima i borovim šumama, nalazi se u živopisnoj uvali, svega 17 kilometara od Budve. Iako nije toliko velik kao ostale crnogorske turističke destinacije, izuzetno je popularan za one koji vole mirniji odmor.

Grad krasi interesantna historija. Ranije se zvao Castel Lastva, dok je u 20. vijeku preimenovan u Petrovac. Danas predstavlja mini amfiteatar s hotelima, vilama i vikendicama za odmor.

Kao idealan smještaj za ljetne praznike, Centrotours je ovdje izdvojio hotel simboličnog naziva - Vile Oliva.

On se nalazi svega 80 metara od plaže u Petrovcu, a okružen gustom mediteranskom vegetacijom, među 140 stabala drva masline starih preko 400 godina, pruža gostima mir i uživanje u kompleksu koji se sastoji od glavne zgrade i 11 manjih zgrada.

Pored all inclusive usluga, o kojim više možete pročitati ovdje, podrazumijeva i gratis smještaj za dijete do 14 godina, kao i drugo dijete do 12 godina.

Čanj

Još jedan mali primorski grad, smješten između Bara (14 km) i Budve (28,5 km) je Čanj, koji je dobio ime po starom plemenu Čani, čije su bronzane sjekire nađene na ovom lokalitetu. Idealan je za porodice i sve koji preferiraju provesti odmor u miru, a zbog svoje lokacije (na sredini obale), naručan je i za posjetiti druge, veće gradove i mjesta.

Poznat je po svojoj šljunkovitoj plaži koju još nazivaju Biserna Obala (Pearl Beach). Biserna obala ili plaža Čanj, jedna je od najljepših na Crnogorskom primorju, a nalazi se svega 200 metara od novog hotela Monte Mare, ujedno i trećeg u ponudi Centrotoursa.

Kao i u prethodnim hotelima, vrijedi all inclusive usluga sa brojnim besplatnim sadržajima. No, ono što je posebno kod ovog hotela je to da je smještaj besplatan za dijete do 18 godina i drugo dijete do 12 godine - ili, troje djece do 12 godina. Hotelsku ponudu pogledajte ovdje i, ne zaboravite, možete je dobiti po dosta nižim cijenama.

Osim što je biraju zbog pristupačnosti u cijenama, ali i blizine, Crna Gora je, što bi se reklo "pravi Balkan", a tako je jer na svakom koraku možete naići na neku "našu" priču. Ukoliko vas zamaraju velika, živa i bučna mjesta, možda je idealna opcija upravo neko manje, neotkriveno, a iz kojeg su vam, opet, i one poznatije destinacije na ruku.