Putovanja
15

Odmor iz snova: Provedite tri luksuzna dana u hotelu Libertas Rixos u Dubrovniku

Kada pomislite na luksuz, samo tri riječi će Vas oboriti sa nogu - Hotel Rixos Libertas! Kada bismo Vam rekli da tri dana u ovom prekrasnom hotelu samo preko eKupona koštaju 353 KM, biste li nam povjerovali? Uz hotel Libertas Rixos i eKupon.ba luksuz više nije nedostižan.

Bračno putovanje, proslava godišnjice braka ili jednostavno vikend proveden sa najdražom osobom mogu biti prava priča iz bajke, a tri dana provedena u Dubrovniku, dok je romantika svuda oko Vas, učinit će Vaš odmor jednostavno nezaboravnim.

Hotel Rixos Libertas nalazi se na 15 minuta hoda od povijesne jezgre Dubrovnika, a gostima nudi velik spa centar s unutarnjim i vanjskim bazenima i panoramskim pogledom na more.

Sve klimatizirane sobe hotela Rixos Libertas Dubrovnik sadrže elegantan i moderan namještaj, TV ravnog ekrana, besplatni bežični pristup internetu i prostranu kupaonicu. Spa centar prostire se na dvije etaže, a uključuje turski hamam, unutarnji i vanjski bazen te brojne tretmane za pomlađivanje. Gosti se također mogu zabaviti u kockarnici hotela Rixos Libertas.

Kupon se može iskoristiti odmah, a najdalje do 30.03.2015. i to samo preko eKupona.

Ponuda dodatno uključuje: voće u sobi i boca pjenušavog vina po dolasku, kasni check out (do 15:00 h), internet do 512kb gratis, besplatan parking, besplatan ulazak u Golden Sun Casino, subotom navečer muzika u Agora baru.

Iskoristite nevjerovatnu priliku na www.ekupon.ba , posjetite jedan od najljepših hrvatskih gradova i uživajte u hotelu koji pripada lancu najekskluzivnijih hotela u svijetu, u Hotelu Rixos (www.rixos.com) .