Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Han Pijesku izdajem poslovni prostor od 900m2,na dva sprata,u centru grada,uz glavnu magistralu.Kontakt osoba Mladen Vukovic br.tel. 065444211
Ma boli me briga i za teroristima i za New York-om ma najbolji grad na svijetu je Tokyo a zatim ga slijedi Osaka i Yokohama. Ma koliko se god New York gradio my neka naprave koliko god hoce centara uvijek ce zaostajati za JAPANSKIM GRADOVIMA.Samo još želim reci nesto: 私は何より日本が好きです Japan je nedina zemlja koja ne upada u nevolje i koja se odrekla svega sto uništava čovječanstvo.................................................................................
To ameri grade da ih mogu opet srušit nekad, kad zatreba vanjskoj politici Busha III... :)
ma sta god naprave bice opet down sapno mi abu hamza ;)
posle farse pocelo mermerisanje. http://download.ba/download/napad.swf
Ne spada Bush u dushmane, vec u Bushmane lol
teroristi nego ko? kako vi, branitelji terorista, nazivate ljude koji ubiju 4 hiljade civila samo zato što zive u \"pogrešnoj\" zemlji? da nisu mozda: \"plemeniti ratnici\"? naravno da Bush nije ništa bolji od njih, al šta je za to kriv onaj uposlenik sa 60. sprata WTC? koliko sam ja kriv što imam ovakvu vlast koju ne zasluzujem toliko je i on za Busha!!!
Fakat sta ima lose ako se fraer izjasnio da mu je godra.Ja u teroriste ubrajam i Busha jer je i ovo neka shema 100% al eto bilo proslo gradi se i nek se gradi. Ne kontam svaki komentar na Sa-x mora biti vezan na vjeru ili naciju. Gledam ovi admini uskracuju nas komentara na neke zanimljive teme a kad se radi o domacoj politici i ostalim glupostima kao da namjerno rade da se ovi papci sa ABS-om u glavi svadaju. Pa burazeru ukinite ih skroz onda !
Ja fakat ne vidim nista lose u tome sto je Tuzlak napisao. Drago mu je (kao i meni) sto ce napraviti jos ljepse tornjeve(zar ja bas moram da imam interesa od svega sto se napravi - drago mi je i sto je Spanija uzela Europsko a nemam koristi od toga). Covjek nije specificirao ko ga je srusio, samo je rekao teroristi, a sto primitivci odmah pomisljaju na muslimane pri spominjanju rijeci \"terorista\" to je njima na cast.
loose change na youtube gledaj i slusaj pazljivo.
ovaj tuzlak veli ko neki republikanski \"americki patriota\" eee moj tuzlak kakve ti koristi imas od tih \"imperijalistickih\" tornjeva da mi je znat...!!!!!
ovi stari su ionako bili ruzni, pa su ih namjerno srusili :)
dusmani = teroristi Hvala. Svi koji ih brane nisu puno bolji od njih. A i Bush se ubraja u dushmane.
e jesu li bash dushmani ga srusili??? samo koji dushmani?? jos kad bi to znao gospon tuzlak.... pogledaj zeitgeist, endgame, loose change...... NAUCI SE MAJSTORE PA ONDA DODJI DA NAM KAZES KO JE DUSHMAN!
@ tuzlak ???? G D J E T I Z I V I S !!!!!!