Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo naprijed! Gdje je dosla istina laz se povukla...jes\' da se opirala... :)
Hadis 9i ov@j drugi ovdje j e b o vam cijeli taliban m @TER vas glupu zatucanu. Idite u Irak i Iran i tamo zivite. Kad rijesimo pitanje sa c3tnicim@ ocisticemo i vas vehabiste, samo polako. Ko ti date kompjuter LJAKSE BEZ PRAKSE. Nisam nevjernik i vjerujem u Boga ali svi koji koriste religiju za inspraciju mrznmnje ili zla su nitkovi.
@komunistick.. To je izmedju mene i Boga sta cu ja platiti a sta necu, ko si ti da se mijesas seljacino. Gledaj sebe! Glupane!
vi mrzitelji Allaha i njegovog poslanika ohladite, gadi mi se sama pomisao na vas, gamad bezbozna, platit ce te vi za takvo ponasanje kad tad.....zivio hadise
Sta reci na ovo Hadise prtjerujes. Nedaj boze nikom ovako ,neka im je lahka crna zemlja.
@Hadis ..................... ohladi ...............
@Hadis De majke ti procitaj jos koju knjigu, ti se uhvatio jedne i mislis da si pametan.
Ne jebi, matere ti!
bajke...
Od Džabira r.a. se prenosi da je čuo Resulullaha s.a.w.s: \"Neprestano će se skupina iz mog ummeta boriti za istinu do Sudnjeg dana. Pa reče: Sići će Isa sin Merjemin a njihov vođa će reći: Dođi, klanjaj nam. Pa će mu reći: Ne, zaista su jedni od vas vođe drugima. To je Allahova počast prema ovom ummetu.\" Hadis bilježi: Muslim