Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sanelove navike iste. stari clanci nove destinacije ljeto za sanela cak i kad je zima, Sào Tome Chipkos japanke i vjeciti zalazak...
u pravu si pametni veci cigana od shpanaca nikad nisam vidio a i to da nemaju nishta isto si u pravu jazhivim i radim u shpaniji i najveci potroshaci su irci,shkoti,englezi.norvezhani i to prava gospoda pozdrav iz andaluzije.
francuzi i spanci su najveci cigani sa izvinjenjem romima te dvije nacije para za hljeba nemaju i ovaj text gore je cista glupost najvise trose englezi i irci samo sto je ove godine kriza kod njih koje 2 ili 3 milje uera svabo da potrosi.dajte ba ljudi ovo je pisao neko ko veze nema o mentalitetu tih ljudi.....
65% građana BiH NEĆE ići ove godine na odmor dok će ih 20 % kao destinaciju izabrati obale jablaničkog jezera ili neke od brojnih rijeka u BiH, 10% će ih u susjednu nam HR kod rodbine po kućama a ostalih 5% će u Španiju, Tursku, Tunis, Egipat, Tajland, Pičku Materinu itd =)
Francuzi imaju najvise para ali su najskrtiji. Njemci vole razanodu i zato idu na more. Britanci ce posegnuti za kreditnim karticama da odu na odmor. Britance nista ne zaustavlja da odu na ljetovanje pa i zimovanje. To znam jer zivim u Engleskoj.