Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo vi nastavite da budete neutralni dokle god ste takvi uvijek cemo njebat!!! Harambas ili kak se vec zove je upotpunosti u pravu iako nije vezano za ovu temu no nije fulno ni u cemu...srbizam=fasizam i sada ako zelis da uvrijedis iole moralniju osobu u svijetu ne govoris mu da je nacista vec da je smrdin.Tako ja mislim posto su oni nebeski narod mislim da bi trebali napravuiti jednu letjelicu sa par miliona sjedista rezervisat sve za genocidase iz smrdije i ispalit ih ka marsu...ako ima i tamo zivota sredice to oni brzo ahahahahahaha
Pa ti si vec gore Titomane i pomozi im rezervisi dio planete oni se zale da su ugrozeni od svih.Pa znas ti Titomane da su oni ba u ratu sa svima i da im je septicka Smrdija sve manaja i Kosovo je neovisno,Jes ba i tebe su najurili iz Uzica znas kad si pobjegao sa partizanimau Rudo pa smo te mi u Bosni hranili i cuval ii da smo zajedno ganajli svabe a oni te slagase svi bili Subarasi do 1943 a potom svi zvijezdasi a opet su sada subarasi i Kokardasi i znas sta jos oni su ti te iste subarase izjednacili sa Zvijezdasima i traze grob onom Cvikerasu glavnom gadu i subarasu Drazi de ba reci im gdje je po Smrdije su preorali traze ci ga i sve te psuju .Ma ja oni te opet lazu kao i prije sto su te lagali i ranije .To su uvijek bili subarasi i kokardasi. Stoga jedino si jos u Bosni dobro dosao a u tvom zagorju i Kumrovcu te isto ne zele kao i tvoje Unuke us ovdje u Sarajevu ma protjerali ih kokardasi iz Septicke Smrdije. Ma Smrdija ti je kolijevka fasizma Znas da ti je sada Titomane Fasizam =Srbizam. Ma vidjet ces kad ti diosele tamo gore na Mars sto su i ko su subarasi i rakijasi.
Slazem se, stvarno mnogo bolestan lik!
@Harambasa Takvih kao ti treba se rijesiti. Takvi koji u svemu, pa cak i dobrim stvarima nadju ovako nesto da kazu. Mislim da bi trebao posjetiti nekog dobrog psihijatra, samo nemoj da se zeznes i odes kod psihologa - PSIHIJATAR...lol
@Hrambasa: Ma sto ne bi i ti posao na izlet? Pa da budes blize Allahu, znam da to zelis jako.... Doduse On bi te ignorisao, jer ne zeli da gubi vrijeme sa svakakvim idiotima, ali vrijedi probati... :)
Boze dragi, sta ti lupas? Da li si ti sam sebi jasan?
Kazu za Genocidase ima specijalni popust eto prilike da se ljudi rijese vijecne ugrozenosti. Specijalni popust za ugrozene Genocidase!