lifestyle
157

Otvoren prvi Inglot Store u BiH

Proizvodi Inglot cosmeticsa, svjetski rasprostranjenog brenda sa više od 450 prodavnica na šest kontinenata, od sada su dostupni i u BiH, u Inglot prodavnici na drugom spratu Sarajevo City Centra (SCC) u Sarajevu.

Inglot Store Sarajevo je osmišljen da kupcima pruži potpuno drugačiji doživljaj kupovine kozmetike, jer nudi mogućnost kupcima da odabrane proizvode odmah isprobaju, uz savjete i šminkersko iskustvo našeg certificiranog osoblja.

Nudimo profesionalnu šminku raznolikog spektra boja. Kada je riječ o lakovima za nokte, na primjer, raspolažemo sa više od 250 nijansi. Inglot se već odavno pozicionirao kao brend koji širom svijeta nudi najveći izbor boja, i to ne samo lakova, nego i lipstika za usne, rumenila, sjena....

Njegov uspjeh zasnovan je na činjenici da koristi visokokvalitetne sastojke u svojim proizvodima, odnosno, da ne upotrebljava paraben, talk ili alkohol. Popularnost je postigao i lansiranjem vodopropusnog laka za nokte, iz kolekcije O2M (Revolutionary Breathable Formula), koji sadrži specijalne polimere koji omogućavaju da kroz sloj laka prolaze kiseonik i voda.

Posebnost Inglota je i u konceptu Freedom System Palettes, što kupcima omogućava da sami kreiraju paletu boja. Visokokvalitetne magnetne palete modernog dizajna i raznih veličina su izuzetno izdržljive i dugotrajne.

Kupite ih jednom, poslije ih samo dopunjavate. U njihovoj ponudi je i veliki izbor četkica za šminkanje, proizvoda za njegu noktiju i ostale opreme za profesionalne šminkere, kao što su brush rolls, brush belts i torbe za šminku.