lifestyle
0

Nekoliko savjeta za bolje ljubljenje

Klix.ba
Jeste li se ikad zapitali kako naučiti bolje se ljubiti? Pokušajte sa nekim od ovih savjeta... Brzo ćete uočiti razliku!

Jedna od najvažnijih stvari kada je ljubljenje u pitanju jeste - biti opušten. Ne mislite ni na šta osim na poljubac... Zapravo - ne mislite ni o čemu!

Neka usne budu jedva otvorene ili zatvorene - zauzdajte jezik! Neka vam usne budu opuštene. Budite samouvjereni u onome što radite - onda je sve sasvim drugačije.

Kada ljubite, radite to tako kao da ne postoji ništa drugo što bi radije radili sa svojim partnerom u tom trenutku.

Nešto što većina ljudi zaboravlja jesu ruke. Koristite ih na ramena, stražnjoj strani vrata...

Učinite i najobičniji poljubac romantičnim - nije poenta da uvijek bude seksualno čulan.

Pretvarajte se da prvi put ljubite svog partnera.

Pokušajte sa nečim drugačijim, tipa... Otvorite oči... ljubite partnerovo lice - a da to nisu usne... unesite različitost – koristite kraće poljupce između onih dugih... ljubljene uvijek završite malim „sočnim” završnim poljupcem!

A vrijeme i mjesto za ljubljnje? Nema lošeg vremena ili mjesta za ljubljenje! Ipak, neka mjesta mogu biti zabavnija i romantičnija. Slijedi lista takvih: Kada prvi put ugledate voljenu osobu. Kad god vaš partner negdje ide. Na semaforu. Na plaži, uz izlazak i zalazak sunca. Ujutro. Kao posljednja stvar pred odlazak na spavanje. Uz filmove.

Pod tušem. Kada krenete negdje. Na mjesečini. Pod svjetlošću svijeća. Na vjenčanjima. Na odmoru. Iznenada

Autor: Valentina; Posjetite moj blog na valentina.blogger.ba.