Pronađite nešto za sebe
0

Najbolje ponude na eKuponu uz popust do 90 posto

Sponzorirani članak
Vodeći portal za grupnu kupovinu eKupon.ba nastavlja niz samo najboljih i najkvalitetnijih ponuda. Uz nevjerovatne ponude i popuste do čak 90 posto zasigurno možete pronaći nešto za sebe.

Da eKupon.ba misli na vaše zdravlje pokazali su i ovaj put i u saradnji sa internističkom ordinacijom dr. Šošević, koja samo za svoje korisnike omogućava 57 posto popusta na Color doppler i ultrazvuk štitne žlijezde.

Ukoliko često imate glavobolje, nesvjestice, zujanje u ušima ili jednostavno želite da provjerite kako svakodnevni stres utječe na Vaš život posjetite eKupon.ba i za samo 65 KM umjesto 150 KM možete dobiti Color doppler krvnih žila vrata te ultrazvuk štitne žlijezde uz konsultacije, stručno mišljenje i savjetovanje.

Moždani udar može se spriječiti i liječiti - pregledajte svoje krvne žile, provjerite spadate li u rizičnu grupu i zahtijeva li vaše stanje preventivno djelovanje i to za samo 65 KM u ordinaciji dr. Šošević.

Ordinacija dr. Šošević na čelu sa mr. sci. med. dr. Anesom Šoševićem, specijalistom interne medicine, svim korisnicima omogućava profesionalan i ljubazan pristup uz besprijekorno kvalitetnu uslugu. Uz svaki kupljeni kupon preko eKupon.ba ostvarujete i popust od 20 posto na ultrazvuk srca.

Iznenađenjima nikada kraja na najposjećenijem portalu za grupnu kupovinu eKupon.ba. Današnja ponuda, koja je sve ostavila bez daha, je zasigurno ponuda ćevabdžinice Petica Ferhatović, koja vam omogućava da uz čak 50 posto popusta uživate u najukusnijim ćevapima u gradu.

Samo preko eKupon.ba, lidera među portalima za grupnu kupovinu, platite 7 KM umjesto 14 KM za dvije velike porcije ćevapa u ćevabdžinici Petica Ferhatović u srcu Baščaršije.

Ima li boljeg mjesta za pojesti porciju ćevapa od ćevabdžinice sa najdužom tradicijom? Sigurnost hrane zagarantovana je najnovijim međunarodnim HACCP certifikatom o sigurnosti hrane.

Odnedavno je sarajevskoj Petici Ferhatović dodijeljen i međunarodni certifikat o sigurnosti hrane HACCP. Taj certifikat dodjeljuje se određenim ugostiteljskim objektima, gdje se vodi poseban sistem kontrole i analize hrane životinjskog porijekla, od proizvodnje, rukovanja, distribucije, prodaje i pripreme hrane. Na taj način, hrana koja vam je servirana na tanjiru je u potpunosti sigurna i bez opasnosti za vaše zdravlje. Ovaj certifikat svrstao je ćevabdžincu Petica Ferhatović u poseban rang ćevabdžinca sa međunarodnim HACCP certifikatom i garantuje proizvodnju hrane na višem nivou te proizvode koji zadovoljavaju visoke kriterije proizvodnje.

Za navedenu ponudu vrijedi napomena da jedna osoba može kupiti najviše 2 kupona za sebe i 3 na poklon i iste iskoristiti do 30. aprila 2013. godine. Do sada je, u svega nekoliko sati, kupljeno nevjerovatnih 280 kupona za ćevabdžincu Petica Ferhatović, stoga vam preporučujemo da se što prije registrujete na eKupon i ostvarite ove nevjerovatne popuste.