Istaknula dekolte
2

Zendaya u izazovnoj haljini u Parizu: Modna kombinacija koju nazivaju "pobjedničkom"

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Modna kombinacija mlade američke glumice Zendaye na crvenom tepihu revije Louisa Vuittona u Parizu odnijela je titulu "pobjedničke" nakon što se pobrinula da sve oči budu uperene u nju.

Glumica se pojavila na predstavljanju nove kolekcije brenda Louis Vuitton noseći odvažnu bijelu haljinu sa dvostrukim rajsferšlusom. Haljina je imala gornji rajsferšlus koji je bio povučen do njenog donjeg dijela stomaka, dok je donji bio otvoren do sredine butina.

Izgled je uparila sa štiklama, minimalističkim Bulgari nakitom koji je uključivao mini naušnice, zlatne narukvice i prsten.

Prisustvovala je reviji ženske odjeće za proljeće/ljeto 2024. u pratnji dugogodišnjeg stiliste i bliskog prijatelja, Lawa Roacha.

Zendaya je ovog aprila debitovala kao ambasador brenda Louis Vuitton u sklopu kampanje za lansiranje torbe Capucines.

Među prisutnima na reviji bile su i druge poznate ličnosti poput Cate Blanchett, Lee Seydoux, Ane de Armas, Regine King, Alicie Vikander, Jadena Smitha, Venus Williams Smollett, Emme Chamberlain.

Ove jeseni Zendaya se trebala pojaviti u nastavku filma "Challengers" Luce Guadagnina i "Dune" Denisa Villeneuvea, međutim, zbor štrajka pisaca ti filmovi su pomjereni za 2024. godinu.