Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MA JA BA NEK SE PEDOFILČINE BOLJE NAPALE............
DEBILIZAM!! Svijet ide u PM... GALOPOM!!!
bas fuj...
glupostt... cujj za bebe ccc
odvratno!
gdje je kraj ovi danasnjim bolestima pitam se...
Ovo dokazuje da je mala granica izmedju homosexualnosti i pedofilije. Pustili ste pederima da vode fashion industriju i mozete sada da vidite rezultate razmisljanja laznih kreativaca.
bolesno.....jednostavno bolestan izum od bolesnih umova za jos bolesnije umove....
U danasnjem svijetu kad je svuda oko nas PEDOFILIJA-ovo zaista nije bilo potrebno! Zasto da svoje dijete pravim prikazom, da neko sa strane moze da se nasladjuje mojim djetetom? S druge strane bebama treba extra kvalitetna i udbona obuca-cvrsta koja ce njihovu nogu formirati normalno! Ljudi idu iz kreajnosti u krajnost i jedva cekam sudnji dan!Odnosno kraj ovog svijeta jer se sve otelo kontroli!
ja ruzne bebe....
fuj!
Da Bog dragi sačuva !! Pa jel se ovo počelo i od beba praviti sex bombe ?? Ovde nisu krivi roditelji, nego cijelo društvo koje sav ovaj razvrat tolerišu pod nekakvim krinkama sloboda. Pa ovo je van svake pameti, pa ovo je bolesno, bolesno društvo kojem postaje sve normalno što je bilo nenormalno !!
Ovo fakat nije normalno. Postavlja se pitanje kakvi to roditelji svojoj djeci kupuju ovakvu obuću.
Ovo je bolesno, nije ni cudo sto se curice pocinju seksati sa 12, jer su sa svim ostalim vec upoznate, na ulici vidimo nasminkanu djecicu sa ugradjenim noktima. Mislim stvarno da ovo nisu stvari za djecu i ne bi smjeli da se uklapaju u njihov djeciji mozak.