Ambasadorica brenda
0

Selena Gomez dizajnirala zabavne čarape u saradnji s Pumom

Klix.ba
Selena Gomez (Foto: Puma)
Selena Gomez (Foto: Puma)
Američka pjevačica Selena Gomez proteklih mjeseci posvetila se dizajniranju odjeće, obuće i torbica, a njen najnoviji proizvod su zabavne čarape koje je kreirala u saradnji s brendom Puma čija je ambasadorica od januara ove godine.

U novoj kampanji za Pumu Selena nosi bijele Phenom Lux patike s narukvicom oko gležnja koja se može skinuti. Elegantne patike pjevačica je sparila s visokim mrežastim čarapama koje je sama dizajnirala.

"Osjećam se ženstvenije dok nosim zabavne čarape uz patike. Dosta vremena sam razmišljala kako stvoriti čarape koje će biti ugodne, moderne i zabavne. U čarapama koje sam dizajnirala ste sređeni čak i kada ste u trenerci", kazala je Gomez za Vogue, koja patike često nosi i s haljinama i suknjama.

Foto: Puma
Foto: Puma

Prvu modnu kampanju sa Selenom modna kuća Puma lansirala je početkom godine kada je pjevačica reklamirala kolekciju patika "El Pointe". Ove patike Puma je kreirala u saradnji s njujorškim baletom kako bi uvidjela kakva obuća je potrebna svakom plesaču tokom časova, proba i nastupa. Stoga je saradnja rezultirala proizvodnjom patika naglašenih linearnim elementima i sa širokim svilenim pertlama.

Nakon čarapa, Selena bi narednih mjeseci mogla iznenaditi fanove i ljubitelje mode novim dizajnerskim podvigom.