Od 11 do 18 sati
90

Ovu nedjelju provedite u Domu mladih na još jednom OREA Art Marketu

N. O.
OREA Art Market, najveći skup kreativaca iz BiH i regije ove nedjelje u Domu mladih u Sarajevu, predstavit će rukotvorine i zanimljive unikatne proizvode različitih brendova tokom cjelodnevnog druženja od 11:00 do 18:00 sati.

Ovo je savršena prilika da obavite prazničnu kupovinu zahvaljujući širokoj ponudi odjeće, nakita, asesoara i drugih kreacija jedinstvenih proizvođača iz BiH i regije.

Sedmi po redu Art Market bit će u znaku održivog poslovanja čemu teže brendovi okupljeni na OREA online platformi za kupoprodaju ručno rađenih proizvoda sa lokalnom etiketom. Tako će ove nedjelje u saradnji sa UNDP-om biti održan panel na temu okolišnih, društvenih i korporativnih standarda u poslovanju i izazovima s kojima se susreću domaći poduzetnici gdje će biti predstavljeni trendovi i izazovi, te neki od uspješnih primjera okupljenih na OREA platformi.

Kako bi cijela porodica uživala, i ove godine tokom Art Marketa bit će organizirana zabava za mališane. Posjetite Telemach kutak gdje će najmlađi moći da uživaju u omiljenim crtićima i Video klubu na EON Kids platformi, kao i u zabavnom facepaintingu, a svi posjetioci se mogu informisati i o aktuelnoj ponudi. Za dodatno osvježenje, zavirite na štand Bingo mini marketa.

"Kiša, dobro društvo, mnoštvo zabave, puna sala kreativaca, ukusna hrana i piće, zabava za djecu - sve ovo donosi vam Art Market. Svi vi koji ste nas imali priliku posjetiti i družiti se s nama, znate da su naši događaji sinonim za nešto što ne želite propustiti. Zato dođimo u što većem broju, uživajmo u dobroj atmosferi i kvalitetnom druženju, a usput učinimo nečiji život i svijet boljim", poručuju iz OREA-e i pozivaju vas da ovu kišnu nedjelju provedete na zimskom Art Marketu u Domu mladih.

UniCredit Bank je obezbijedila POS terminale, a VISA kao platni partner OREA-e daruje poklone za prvih 100 kupaca koji plate VISA karticom. Iz OREA-e ističu posebnu zahvalnost Vladi Kantona Sarajevo, Ministarstvu kulture i sporta KS, te Gradu Sarajevo i Općini Centar, za podršku u organizaciji zimskog Art Marketa.

Sav prihod od ulaznica na Art Market kao i dio od prodaje i provizija prilikom kartičnog plaćanja bit će donirani za potrebe rada Roditeljske kuće i Udruženja Srce za djecu oboljelu od raka. OREA Art Market su podržali platni partner Visa, Telemach, UniCredit Bank, Bingo, Vispak, Hyundai, Inside Furniture, Leda, GAMA AA Security, Intea štamparija, DRESSCODE, Grad Sarajevo, Vlada Kantona Sarajevo, Ministarstvo kulture i sporta KS, Općina Centar Sarajevo i Visit Sarajevo, a medijski pokrovitelji su Klix, Bonjour i RSG radio.