'Bling-kini'
0

Ovogodišnji hit kupaći prekriven kristalima

Sarajevo-x.com
Modni dizajneri kompanije 'Pistol Panties' predstavili su svoju novu kreaciju - dvodjelni kupaći kostim koji će se od srijede naći u prodaji po cijeni od 2.300 eura.

Novi 'bling-kini' nazvan Anita prekiven je Swarovski kristalima, a prema predviđanjima trgovaca, postat će najveći prodajni hit za nastupajuće ljeto.

Iako ovaj komad odjeće košta nešto više od 100 eura po kvadratnom centimetru, proizvođači smatraju da visoka cijena neće spriječiti one koje žele izgledati atraktivno tokom vrućih ljetnih dana da ga kupe.

Glasnogovornica prodavnice 'Selfridge' Lucy Gillisa istakla je da se od srijede primaju dodatne narudžbe, što dovoljno govori o popularnosti 'kristalnog kostima'.

"Kupaći kostimi su glavni odjevni predmet tokom ljeta. Gdje god da se odlučite da odete na ljetovanje, da li je to Saint Tropez ili South End, nadamo se da će 'Anita' probuditi u vama privlačnost pravog modela", kazala je ona.

Inače, dizajeri britanskog brenda 'Pistol Panties' odjevaju neke od najslavnijih žena u svijetu show businessa, kao što je Victoria Beckham, Kate Moss i Sarah Jessica Parker.