Moda i ljepota
0

Miss Earth BiH: Ana Trnčić vjeruje u ljubavnu hemiju

Klix.ba
(Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba)
Finalistica takmičenja Interfly & Miss Earth BiH Ana Trnčić dolazi iz Istočnog Sarajeva. Manekenstvom se bavi dvije godine, a toliko dugo je na Univerzitetu za poslovne i finansijske studije.

Ana za naš portal kaže da je radoznala po prirodi i takmičarskog duga. Voli izazove i adrenalin pa se zato i prijavila na takmičenje Interfly & Miss Earth BiH. Za učešće na ovom takmičenju kaže da je lijepo životno iskustvo.

Bez lažne skromnosti, ona priznaje da želi međunarodnu karijeru, ali ne po svaku cijenu. Naglašava kako je za tako nešto, osim ljepote i pameti potrebno i malo sreće.

Ani je studij ekonomije prioritet, a u slobodno vrijeme ide na fitness i u teretanu. U posljednje vrijeme je otkrila i novu strast pa sada redovno ide na časove zumbe. Osim toga, hobi su joj skijanje i šoping.

Kada su u pitanju omiljeni tipovi muškarca, Ana kaže da se ona i njene kolegice ne razlikuju od drugih žena koje se ne bave manekenstvom. Kaže da preferira one muškarce koji se jednostavno dese i uzburkaju emocije. Smatra da je "hemija čudo".

Ana na fotografijama nosi haljinu salona MINEA iz Vogošće, za šminku su bile zadužene Maja Koristović Talović i Vesna Husić za Kryolan, frizuru Haris Vesnić za Harologi i obuću Deichmann.